Гральне підпілля: СБУ викрила на Буковині мережу закладів

СБУ ліквідувала мережу підпільних гральних закладів на Буковині: незаконний бізнес завдав державі значних економічних збитків. Про це повідомляє СБУ.

Служба безпеки України у Чернівецькій області заблокувала діяльність мережі підпільних гральних закладів, які функціонували всупереч Закону України “Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор”.

Оперативники СБУ встановили, що в незаконних інтерактивних закладах було розміщене комп’ютерне обладнання, за допомогою якого надавався доступ до участі в азартних іграх на гроші в мережі Інтернет.

Ігрові зали маскувались під зачинені робочі приміщення. Потрапити туди можна було лише за рекомендацією “постійних клієнтів” та попередньою домовленістю. У всіх закладах здійснювався постійний зовнішній і внутрішній відеонагляд.

Під час санкціонованих обшуків у підпільних гральних залах правоохоронці вилучили 173 одиниці комп’ютерної техніки, роутери, камери відеонагляду та інше обладнання. У межах кримінального провадження тривають слідчі дії щодо встановлення всіх причетних до організації незаконного бізнесу осіб.

Заходи із викриття і документування протиправної діяльності проводилися спільно з Управлінням стратегічних розслідувань та слідчими Національної поліції в Чернівецькій області під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури.

Реклама

Залишити коментар