На Буковині поліціянти затримали чоловіка за крадіжку грошей

26 вересня, до поліції надійшла заява від 71-річної жительки села Романківці про те, що з її будинку невідома особа викрала кошти. Протягом години правоохоронці встановили особу порушника та затримали його. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідосляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Заявниця детально описала прикмети чоловіка, якого підозрювала у вчиненні крадіжки. Відповідно до отриманої інформації, поліцейські оперативно встановили особу правопорушника. Ним виявився 37-річний місцевий житель, раніше судимий за вчинення майнових злочинів.

Чоловік зізнався у скоєному та розповів, що того дня скористався відсутністю вдома власниці будинку, проник до її оселі та викрав майже 8 тисяч гривень і 300 доларів США. Після скоєного чоловік втік з місця події.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Поліцейські затримали правопорушника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Згідно із санкцією статті, за вчинене кримінальне правопорушення зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Реклама

Залишити коментар