Ізраїль змінив правила в’їзду для іноземців

Ізраїль змінив порядок в’їзду в країну для іноземців. Тепер навіть від вакцинованих вимагатимуть негативний тест на коронавірус, а також страховку на покриття витрат на лікування від коронавірусу.

Про це повідомляє посольство Ізраїлю в Україні.

Іноземці тепер повинні заздалегідь подати заявку на в’їзд в Ізраїль в ізраїльські дипломатичні або консульські установи за місцем проживання або в управління з питань імміграції. Термін розгляду заяви становить сім днів.

В’їзд до Ізраїлю буде дозволено тільки при наявності негативного результату тесту на коронавірус, зробленого за 72 години до виїзду з країни походження. По прибуттю до Ізраїлю іноземцям необхідно пройти додатковий тест на COVID-19. Крім того, стає обов’язковою 14-денна самоізоляція, незважаючи на негативний результат тестів.

Замість самоізоляції в готелі іноземці можуть вибрати перебування вдома, але в цьому випадку їм доведеться заплатити близько 1500 шекелів застави за електронний браслет, який буде відслідковувати їх місцезнаходження. Вартість ПЛР-тесту в аеропорту становить 100 шекелів, а при здійсненні попередньої оплати вартість аналізу становить 80 шекелів.

Самоізоляція може бути скорочена до семи днів (за умови, якщо пасажир отримав перший негативний ПЛР-тест при в’їзді в Ізраїль, а також другий негативний ПЛР-тест на сьомий день самоізоляції).

За порушення зазначених правил іноземцю можуть заборонити в’їзд в країну.

Ізраїль – один зі світових лідерів за кількістю зроблених щеплень від COVID-19. Тут для вакцинації застосовується препарат компаній Pfizer/BioNTech.

Крім того, 29 червня в Ізраїлі почали вводити третю дозу вакцини від COVID-19. За допомогою бустерного щеплення в країні хочуть запобігти поширенню штаму Дельта.

Реклама

Залишити коментар