Найбільше одружувалися у липні: скільки шлюбів зареєстрували на Буковині влітку

За літо на Буковині одружилися 1749 пар молодят, з них 494 зареєстрували шлюб за добу повідомляє Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ). Про це пише 0372.

У відділі державної реєстрації актів цивільного стану в Чернівецькій області підрахували статистику реєстрації шлюбів з червня по серпень 2021 року. За цей період в області зареєстрували 1749 шлюбів. Найбільше одружень було у липні — 660 одружень, у серпні трохи менше — 625, а у червні — 464. Популярністю серед молодят користувалася послуга “Шлюб за добу”. Так одружилися 494 пари.

Закохані, які бажають зареєструвати шлюб, подають особисто, або онлайн через вебпортал “Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану” ( за наявності електронного підпису) письмову заяву за встановленою формою до органу реєстрації актів цивільного стану за їх вибором.

Державна реєстрація шлюбу проводиться після закінчення одного місяця з дня подання нареченими заяви про державну реєстрацію шлюбу. Якщо пара хоче одружитися в скорочені терміни, має можливість скористатися послугою “Шлюб за добу”.

Реклама

Залишити коментар