Україні потрібна вакцинація від популізму і необільшовизму – Арсеній Яценюк на молодіжній зустрічі КБФ

“Влада повинна базуватися на знанні, професійності, досвіді, інститутах, ідеології та переконаннях. Вона не може базуватися на соціальних опитуваннях”, – підкреслив він.

У Львові завершилася дводенна молодіжна зустріч Київського Безпекового Форуму «Захід-Схід, Північ-Південь», організована Фондом Арсенія Яценюка “Відкрий Україну”.

Відповідаючи на запитання учасників, Арсеній Яценюк підкреслив, що у всьому світі зараз відчутний тренд популізму, і Україна не виняток. 

Протидіяти цьому, за його словами, може розбудова інститутів: “Інститут – це баланс влад. Баланс влад – це неможливість маніпуляції. А сьогодні проходить маніпуляція у багатьох сферах”

“Україні потрібна вакцинація від популізму і необільшовизму”, – наголосив він.

Райтинги популярності, за його словами, не важать, адже дуже швидко змінюються і швидко падають: “Рейтингом популярності в історію не увійдеш. В історію увійдеш, тільки коли перед собою ставиш історичні цілі і їх досягаєш”.

Арсеній Яценюк звернувся до молоді: “Ви є основою України. Ви і є те, що представляє з себе держава”. Він закликав молодих лідерів не боятися бути в меншості: “Ідіть проти течії. Відстоюйте свою позицію. Станьте лідерами меншості, які перетворять її на правильну й сильну більшість”.

Реклама

Залишити коментар