Небезпечне м’ясо: буковинців попереджають про курятину, в якій виявили бактерії

Буковинців попереджають про харчову небезпеку. Виявили SalmonellaEnteritidis у частинах курятини, що експортувалася з Польщі. Про це інформує Держпродспоживслужба в Чернівецькій області, пише Bukinfo.

Держпродспоживслужба інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 16 вересня 2021 року № 2021.1874 та № 2021.1874-fup 3 виявлено Salmonella Enteritidis у частинах курятини, що експортувалася з Польщі (виробник: SuperDrop S.A.,Karczew; холодильний цех; AMP Logistyka, Plonsk, Poland), продукція надіслана до України у кількості 180кг (отримувач:ПП “ЛЯМІТ”, просп. Червоної Калини, 39\31, м. Львів,79070).

Держпродспоживслужба в Чернівецькій області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.

Держпродспоживслужба закликає споживачів, у разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області за тел.: (0372) 55-83-77, 55-35-09 або звертайтесь до територіальних управлінь.

Реклама

Залишити коментар