Які подарунки точно здивують вашу дружину в її день народження?

Багато чоловіків люблять дивувати і балувати своїх коханих жінок, і якщо незабаром у дружини день народження, то представники сильної статі і взагалі намагаються підключити всю свою фантазію. Але якщо всі ідеї, які вже приходили вам в голову, здаються вам невідповідними або занадто банальними, то радимо вам ознайомитися з нашим списком і ми впевнені, серед запропонованих нами варіантів ви точно знайдете щось цікаве.

Новий гаджет

Один з найбільш очевидних варіантів для презенту – це техніка, адже з кожним днем ​​гаджетів все більше і вони стають все більш функціональними. В першу чергу ви можете розглянути айфон або новий смартфон, такому презенту ваша дружина точно зрадіє. Крім того, ви можете придбати для коханої ноутбук, смарт годинник, планшет, бездротові навушники, блютуз колонку тощо.

Яскраве враження

Якщо ваша мета по справжньому здивувати дружину, то придбайте для неї сертифікат від bodo і вибирайте те враження, яке їй точно сподобається! Це може бути політ на вертольоті, лавандове спа, прогулянка на конях, індивідуальний пошив нижньої білизни, vip відпочинок на яхті, неонова фотосесія, запис синглу, гастро вечір для вас двох, індивідуальна парфумерна карта, курс йоги і так далі.

Карта бажань

Це такий скретч постер, який допоможе вашій дружині не тільки визначиться з тим, про що вона справді мріє, але і наочно побачити всі свої бажання і щодня йти до їх виконання. Такий презент буде служити чудовою мотивацією для вашої дружини, ну а ви зможете дізнатися її краще і зрозуміти, чого їй ще не вистачає для повного щастя.

Подорож

Напевно ваша дружина давно мріє відправитися разом з вами в романтичну подорож, так чому б вам не втілити цю її мрію? Постарайтеся вибрати те місто або країну, в якій вона давно мріяла побувати або ж з якою у вас обох пов’язані найтепліші спогади. Звичайно ж, вам варто заздалегідь дізнатися, коли ваша дружина хотіла б відправитися в подорож, або ж вибрати квитки з відкритими датами, якщо ви хочете зробити їй справжній сюрприз.

Ювелірні вироби

Якщо ви хочете, щоб ваша кохана була в захваті від вашого подарунка, то радимо вам відправитися на його пошуки в ювелірний магазин. Причому, прикраса обов’язково має бути з благородного металу і дорогоцінних каменів, адже навіть сама якісна біжутерія губиться на фоні ювелірних виробів. Ви можете презентувати своїй дружині сережки, кулон, перстень, підвіску, годинник, браслет і багато іншого, все залежить від того, яким прикрасам вона віддає перевагу і що точно буде носити.

Електросамокат

Відмінне рішення для подарунка, особливо якщо ваша дружина веде активний спосіб життя. Такий транспорт вона зможе використовувати для того, щоб добиратися на роботу, їздити за покупками, використовувати його під час прогулянок і просто щоб побільше проводити час на свіжому повітрі. Повірте, їй точно сподобається подібний знак уваги і вона буде хвалитися ним перед своїми подругами.

Кожен із запропонованих варіантів по своєму гарний і вам потрібно лише визначитися з тим, який з них здатний дійсно порадувати вашу другу половинку!

Реклама

Залишити коментар