Зайшла до класу і вистрілила в спину: у Полтаві дівчина поранила двох вчителів

Сьогодні, 6 вересня у одній з шкіл Полтави 19-річна дівчина вчинила обстрілювала класи з арбалета. Так вона поранила двох вчителів. Наразі потерпілі у лікарні. Про це повідомляє МВС України.

6 вересня, близько 10:00, до поліції Полтави надійшла інформація від громадян, що на території однієї зі шкіл міста невідома дівчина поранила двох вчителів.

За попередньою версією, на територію школи № 11 Полтави зайшла невідома дівчина з зеленим волоссям, яка з арбалета поранила двох вчителів. Поліцейські встановили особу правопорушниці. Нею виявилася місцева дівчина, 2002 року народження. Наразі вона надає свідчення.

Як повідомляє “Полтавщина” дівчину затримали в рамках ст. 208 КПК України та вирішують питання про відкриття кримінальної справи за фактом замаху на вбивство.

Затримана навчалася у цій школі до 4-го класу. Під час затримання, у неї були порізані руки. Водночас слідчі встановлюють чи перебуває дівчина в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

У коментарі “Суспільному” директорка школи Валентина Олійниченко повідомила, що дівчина зайшла до однієї з аудиторій, що на другому поверсі, і вистрелила через відкриті двері класу в учительку, яка в цей час проводила заняття, а потім — у заступницю директора школи, яка вийшла, почувши гамір. Нападницю затримали на місці, викликали поліцію та “швидку”.

Також зі слів школярів відомо, що арбалет в нападниці забрав 14-річний учень 9-го класу — дівчина не чинила йому опір. 

Реклама

Залишити коментар