Ремонт на перехресті Хмельницького та Університетської: тролейбуси змінять маршрут на 10 днів

У Чернівцях на перехресті вул. Б. Хмельницького та вул. Університетської перекриють рух транспорту до 13 вересня. На цій ділянці проведуть ремонтні роботи, а тому змінять маршрут громадського транспорту. Про це повідомляє пресслужба Чернівецького тролейбусного управління.

Від завтра, 3 вересня, тролейбус №2 курсуватиме до центру Чернівців, а тролейбус №4 курсуватиме до музею народної архітектури та побуту (вул. Січових стрільців).

Тролейбус №2 починатиме рух з кінцевої зупинки “Гравітон”. Далі за маршрутом до кінотеатру “Чернівці”. Звідти повертатиме на вулицю Степана Бандери. Далі ж їхатиме до Соборної площі та звертатиме на вулицю Героїв Майдану, після чого – до перехрестя проспекту Незалежності та вулиці Головної. Вулицею Головною рухатиметься до зупинки Гоголя (вона буде кінцевою). Відтак на Центральній площі повертатиме на вул. Руську і далі за звичним маршрутом.

Тролейбус №4 курсуватиме за маршрутом “Гравітон – музей народної архітектури і побуту (вул. Січових стрільців)”. Далі тролейбус не їхатиме, а робитиме кільце саме тут.

Нагадаємо, що з 3-го по 13-е вересня в межах перехрестя вул. Б. Хмельницького – вул. Університетська буде повне перекриття руху транспортних засобів.

Рух обмежать на ділянці вул. Б. Хмельницького (від вул. Університетської до вул. Сімовича) та перехрестях вулиць: Університетська, Б. Хмельницького, Л. Українки, К. Томащука.

Реклама

Залишити коментар