Буковинець, який влаштував стрілянину на власному весіллі, постане перед судом

Поліцейські миттєво відреагували на поширені у соціальних мережах відеозаписи із фіксацією кримінального правопорушення. Правоохоронці здійснили низку оперативно-розшукових заходів і зібрали докази причетності жителя Чернівецького району до хуліганських дій та незаконного поводження зі зброєю.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування під процесуальним керівництвом прокуратури поліцейські встановили всіх учасників, час, місце і обставини правопорушення, провели санкціоновані обшуки й зібрали доказову базу.

Так правоохоронці з’ясували: бажаючи самоствердитися шляхом вчинення хуліганства у громадському місці, 27-річний наречений розпочав хаотичну стрільбу з мисливського карабіна, який належить його товаришу. Своїми діями чоловік грубо порушив громадський порядок і наразив на небезпеку оточуючих.

Також співробітники поліції звернулися до суду з клопотанням щодо обрання хулігану запобіжного заходу. Суд постановив застосувати до порушника запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання та поклав на нього низку процесуальних обов’язків.

За результатами досудового розслідування слідчі поліції склали обвинувальний акт і скерували його до суду для розгляду. Обвинуваченому інкримінують скоєння злочинів, передбачених частиною 4 статті 296 (Хуліганство) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За хуліганські дії із застосуванням вогнепальної зброї та незаконне поводження з нею підозрюваному загрожує до 7 років позбавлення волі.

Реклама

Залишити коментар