Принтери і ламінатори лише для адміністрації школи: на Буковині виник скандал

У Сторожинці в одній з шкіл, адміністрація не дозволяє вчителям користуватися принтерами та ламінаторами. Вчителька з 34-річним стажем самостійно шукала де роздрукувати дидактичні матеріали. Про цей інцидент розповів син вчительки, колишній голова Сторожинецької РДА Дмитро Балінов.

У дописі на фейсбук він повідомив, що в школи Сторожинецької громади закупили принтери та ламінувальні апарати.

Виникла маленька дилема: діткам треба роздатковий дидактичний матеріал про те, чому потрібно любити Україну. Яке ж шикарне співпадіння – для того, щоб роздрукувати такі матеріали, в школи Сторожинецької громади закупили на сотні тисяч гривень кольорові принтери і ламінувальні апарати“, — пише Дмитро Балінов.

Проте, за його словами, вчителям ними не дозволяють користуватися.

Десь у ЗОШ #1 якийсь чинуша придумав, що ці прекрасні принтери і ламінувальні апарати лише для адміністрації школи, а рядові вчителі, до яких ці шаноуні віднесли і мою маму з стажем 34 роки, повинні бігати містом і для тридцяти п’ятикласників друкувати патріотичні зошити за власні гроші та переживати, щоб дітки то отримали до першого дзвоника“, — зазначив він.

Хлопці. Мені не шкода. Я заплачу з своєї кишені за ці зошити. Але я прийду особисто спитатися, а кому ж _дозволено_ на тих принтерах/ламінаторах працювати і що саме потрібно там готувати“.

Реклама

  • Надзвичайно прикро, але така ситуація не тільки в школах, де інвентар і обладнання тільки для “избранных”, наприклад в пологовому відділі м.Чернівці, є прилад для вимірювання білірубіну, але ним користуватись дозволено тільки завідуючому педіатрії, ( простим лікарям не довіряють дорогий апарат, напевно недостатньо кваліфікації). Так от якщо, вам не пощастило і у вашої новонародженої крихітки, підвищений білірубін, то дитині будуть брати кров з вени,по 10 мл., замість того щоб просто приставити до чола прилад і виміряти білірубін, безболісно. А якщо ще й державні вихідні і “сволоч”, має заслужений вихідний, то катування розтягнеться, в моєму випадку дня на три. Жаль що блага, тільки для небожителів, простим смертним не дозволено.

Залишити коментар