На Буковині правоохоронці задокументували аварію, у якій травмувалася вагітна

31 серпня, у межах села Грозинці внаслідок зіткнення двох транспортних засобів травмувалася 34-річна жінка, яка перебуває на восьмому місяці вагітності.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативні групи відділення поліції №6 (м. Новоселиця) та Чернівецького районного управління поліції.

Поліцейські встановили, що 19-річний місцевий житель на автомобілі «BMW» не впорався з керуванням та зіткнувся з транспортним засобом «Mercedes» під керуванням 24-річного буковинця.

Внаслідок ДТП травми отримала вагітна, яка сиділа на задньому сидінні справа за водієм легковика «Mercedes». Медики госпіталізували її до лікарні швидкої медичної допомоги. Попередньо, у жінки, яка перебуває на восьмому місяці вагітності, лікарі діагностували забої хребта та ребер. Її обстежили та надають необхідну медичну допомогу.

Слідчі поліції вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар