Вся будівля була охоплена вогнем: на Буковині ледь не згорів сарай

29 серпня в с. Іванівці Кельменецької ТГ Дністровського району загорівся житловий будинок.  Загорання виникло внаслідок короткого замкнення електромережі. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Чернівецькій області.

Помітивши пожежу власник оселі одразу зателефонував на спецлінію 101. На місце події прибули рятувальники 10 державної пожежно-рятувальної частини смт Кельменці. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 40 кв.м врятувавши житловий будинок від знищення. Вогнем пошкоджено покриття будівлі.

Ще одну пожежу вогнеборці з смт Кельменці ліквідували 28 серпня в с. Зелена Лівинецької ТГ Дністровського району в господарській будівлі. Сусіди помітили пожежу вже тоді, коли вся будівля була охоплена вогнем. Площа пожежі склала 40 кв.м. Швидкому поширенню вогню сприяло те, що всередині будівлі зберігались дрова та сіно.  Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття, сіно та дрова.

Інша пожежа сталася в с. Атаки Хотинської ТГ Дністровського району, де горів житловий будинок. Оскільки площа пожежі була незначною її було ліквідовано місцевим населенням до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Реклама

Залишити коментар