У поліції розповіли деталі нічної ДТП з потерпілими у Чернівцях

Внаслідок зіткнення легковика та мікроавтобуса травмувалися троє учасників автопригоди. За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі Чернівецького районного управління поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Автопригода трапилась 28 серпня, вночі на перехресті вулиць Винниченка та Комунальників обласного центру. Прибувши на місце аварії, слідчо оперативна група поліції з’ясувала, що 24-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat» виїжджав з вулиці Комунальників і допустив зіткнення з мікроавтобусом «Ford Transit», що рухався по вулиці Винниченка зі сторони Руської.

Під час ДТП травмувалися троє осіб. Водій легковика отримав закриту черепно-мозкову травму, а його 34-річний пасажир – перелом ключиці. Ще в одного потерпілого – 42-річного водія мікроавтобуса медики діагностували рани голови й коліна. Лікарі доставили травмованих до медичного закладу для огляду й надання допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар