У Чернівцях поліцейський затримав чоловіка, який ножем поранив жінку

Увечері 26 серпня до поліції надійшло повідомлення від перехожих про те, що співробітник поліції затримав чоловіка, який на вулиці ножем поранив жінку. Правоохоронці помістили затриманого до ізолятора тимчасового тримання та проводять наразі досудове розслідування.

Про це повідомляє віддл комунікації поліції Чернівецької області.

Перебуваючи на Центральному автовокзалі Чернівців, оперативник Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області почув крики перехожих про поранення дівчини. Побачивши, що зловмисник втікає, старший лейтенант поліції наздогнав його та затримав. Поліцейські встановили особу правопорушника – 47-річного жителя обласного центру.

У 25-річної потерпілої медики діагностували відкриту рану нижньої частини спини і тазу, а також травму селезінки.
Слідчі Чернівецького районного управління поліції внесли відомості про злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та частини 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вирішують питання повідомлення затриманому про підозру. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Реклама

Залишити коментар