Пошуки тривають другу добу: буковинця, який загубився у лісі все ще не знайшли

Станом на ранок 27 серпня продовжують пошуки 60-річного чоловіка, котрий пішов по гриби та зник у лісі ще 25 серпня поблизу хутора Фальків Берегометської ТГ Вижницького району. До пошукових робіт залучили рятувальників, працівників поліції, прикордонників, лісівників. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Чернівецькій області.

Упродовж 26 серпня пошуковці обстежили лісовий масив на площі близько 12 квадратних кілометрів углиб лісу, обійшли територію уздовж гірського хребта між хутором Фальків і селом Долішній Шепіт. Для оперативного обстеження лісового масиву рятувальники використовували квадрокоптер з тепловізором.

Його здійняли у повітря над лісом та з висоти польоту оглянули лісовий масив. Окрім цього, до пошукових робіт залучили службового собаку Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Поблизу лісового масиву розгорнули штаб з пошуку зниклого, всю ніч з 26 на 27 серпня там перебували чергові, котрі контролював околиці лісу та дорогу. Загалом від Головного управління ДСНС до пошукових робіт залучили 45 чоловік особового складу, службовий собака та 8 одиниць техніки. Пошуки зниклого грибника наразі тривають.

Реклама

Залишити коментар