Заснув з цигаркою: на Буковині загинув 82-річний чоловік

25 серпня на спецлінію 101 працівники поліції повідомили про пожежу у селі Костичани Ванчиковецької ТГ Чернівецького району. У пожежі загинув власник будинку. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Чернівецькій області.

До чоловіка навідався його син.  Відчинивши двері до будинку, він помітив, що горить підлога. Оскільки площа пожежі була незначною, син самотужки загасив вогонь за допомогою підручних засобів, тому пожежно-рятувальні підрозділи на місце пожежі не викликались.

Усередині будинку син виявив свого 82-річного батька, на жаль, уже без ознак життя. Його тіло направили на судово-медичну експертизу міста Новоселиця для встановлення точної причини смерті. Попередня причина пожежі – необережність власника під час паління.

Також пожежу гасили у смт Берегометі Берегометської ТГ Вижницького району: горів деревообробний цех. Про пожежу рятувальникам повідомили очевидці, а працівники цеху, помітивши вогонь та сильне задимлення, покинули приміщення та відійшли у безпечне місце.

За викликом на місце події направили вогнеборців з м. Вижниці, смт Берегомета та місцеві пожежно-рятувальні підрозділи с. Лукавці, с. Мигово, смт Кути. Зважаючи на велике пожежне навантаження деревообробного цеху, вогонь поширювався дуже швидко.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів площа пожежі склала 800 кв. м. Рятувальники ліквідували пожежу в цих самих межах. Вогонь знищив покриття та перекриття будівлі на площі 800 кв. м, деревообробні станки,  пиломатеріали, електродвигуни, пошкодив готову продукцію. Причина пожежі встановлюється.

Ще дві пожежі минулої доби сталися у місті Чернівці та місті Кіцмань Чернівецького району.

Реклама

Залишити коментар