Приревнував до брата: буковинець наніс дружині та брату ножові поранення

До поліції надійшло повідомлення від 39-річної жительки села Галицівка, яка повідомила про те, що її 41-річний чоловік наніс ножові поранення їй та своєму братові. Обоє перебувають у лікарні, зокрема жінку — медики прооперували. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Керівництво та слідчо-оперативна група Вижницького районного управління поліції (смт Путила) та лікарі оперативно прибули за вказаною адресою. На місці події заявниця розповіла правоохоронцям, що під час розпивання алкогольних напоїв між нею та її чоловіком виник конфлікт на ґрунті ревнощів до його рідного брата.

Внаслідок суперечки чоловік наніс ножові поранення своїй дружині та родичеві. Лікарі госпіталізували потерпілих до медичного закладу. Жінку прооперували. У неї була проникаюча рана живота, а у чоловіка – непроникаюча різана рана спини.

Наразі травмовані буковинці перебувають під наглядом лікарів. Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за:частиною 1 статті 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження);частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу УкраїниПравоохоронці оперативно затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Реклама

Залишити коментар