У Державній митній службі відреагували на смертельну ДТП за участю митника

Державна митна служба України відреагувала на смертельну дорожньо-транспортну пригоду в селі Припруття на Буковині, учасник якої, митник Вадим Недуга втік з місця автопригоди.

Зокрема, у офіційному повідомленні на сайті Держмислужби йдеться, що “винуватець ДТП – працівник Буковинської митниці Держмитслужби, яка перебуває у стані реорганізації”.

“Зазначений працівник до новоствореної Чернівецької митниці як відокремленого підрозділу Держмитслужби переведений не був, зважаючи на негативний результат проходження тестування з питань кваліфікації та благонадійності”, – йдеться у повідомленні.

У Держмитслужбі додали, що з метою визначення ступеня вини, характеру і тяжкості вчиненого дисциплінарного проступку стосовно зазначеної особи порушено дисциплінарне провадження з відстороненням від виконання посадових обов’язків.

“Ми відкриті до співпраці з правоохоронними органами і всебічно сприяємо відповідним слідчим діям. Держмитслужба надасть правоохоронним органам необхідну інформацію у порядку, встановленому чинним законодавством”, – йдеться у повідомленні.

“Державна митна служба України висловлює щирі співчуття сім’ям і близьким загиблих”, – повідомляється на офіційному сайті Держмитслужби.

Нагадаємо, 16 серпня внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Припрутті поблизу Чернівців загинула пасажирка. Їй був лише 21 рік.

Лікарі намагалися врятувати їй життя, проте, незважаючи на всі зусилля медиків, під час надання допомоги буковинка померла.

Водій автомобіля Opel Вадим Недуга, який потрапив у цю автопригоду, втік з місця аварії.

“Наразі співробітники поліції Чернівецької області встановлюють місцезнаходження вказаного чоловіка”, – повідомила прес-служба ГУНП в області.

“Якщо вам відома будь-яка інформація про можливе місце перебування Вадима Недуги – прохання терміново повідомити на спецлінію поліції 102”, – додали у поліції.

Реклама

Залишити коментар