Магучіх прокоментувала фото з російською спортсменкою

Українська легкоатлетка, бронзова призерка Олімпійських ігор у Токіо Ярослава Магучіх прокоментувала фото з російською спортсменкою Марією Ласіцкене. Каже, у цьому не було ніякої політичної позиції ㅡ спортсменки привітали одна одну після здобуття нагород.

Про це Магучіх розповіла після прибуття в аеропорт Бориспіль, пише «НВ».

«У мене не було політичної позиції, тим паче я не хочу заперечувати, що йде війна між Україною та Росією. Ми просто привіталися за олімпійськими традиціями. Я дуже шаную воїнів, які змагаються за те, щоб ми змогли виступати на міжнародній арені», ㅡ зазначила дівчина.

Вона розповіла, що ця Олімпіада була для неї складною фізично та емоційно.

«Я представляю Україну на міжнародній арені з 2017 року і я дуже пишаюся, що я підіймаю український прапор та лунає наш гімн. Тому готувалася до Олімпіади. Ця медаль для мене дуже важлива. Для мене ця медаль ㅡ золота», ㅡ сказала вона.

Дівчина також подякувала тим, хто її підтримував, та тим, хто критикував. Каже, це буде для неї досвідом та зробить сильнішою.

19-річну спортсменку також підтримали у Федерації легкої атлетики України.

«Хто б не стояв поруч з тобою на п’єдесталі, потрібно віддати йому шану на знак чесного суперництва. Але жодним своїм висловлюванням Магучіх не дала сумніватися в своїй любові й відданості Україні», ㅡ зазначили там.

Реклама

Залишити коментар