Відмовляються з різних причин: режисерка концерту до Дня Незалежності розповіла які гурти не виступатимуть

Режисерка концерту до 30-ї річниці Незалежності України, Катерина Царик заявила, що не всі артисти, яким пропонували, зможуть взяти участь у заході, на додачу до рок-гурту Green Grey. Однак, причині цього – різні, розповіла вона в ефірі одного з телеканалів, передає УНН.

Організатор концерту повідомила, що, на жаль, не всі артисти, які були запрошені, зможуть взяти участь у благодійному заході.

За її словами, деяка частина з них вже прийняла запрошення в інших містах, на майданчиках святкування Дня Незалежності, а дехто просто відмовився. Царик розповіла, що їй особисто дуже хотілося б побачити на концерті гурт “Бумбокс”, який “коректно відмовився від участі”.

Український артист Тарас Чубай, з її слів, також відхилив запрошення, про що організатор концерту дуже шкодує. З її слів, багато українських артистів не прийняли запрошення через те, що були “заангажовані” на заходах в інших містах. Серед таких артистів: гурти “Друга ріка”, Onuka, “Антитіла”.

Також Катерина Царик повідомила, що організатори довго вели переговори з рок-гуртом Green Grey, проте у певний момент їх запрошення довелося відхилити.

Реклама

Залишити коментар