На “Калинівському ринку” попередили підприємців про зміни

Генеральний директор Калинівського ринку Олег Гульпак закликав підприємців звернути увагу на зовнішній вигляд їхніх торгових точок, розміщених на території комунального підприємства.

Про це він сказав у відеозаписі, оприлюдненому на Facebook-сторінці Калинівського ринку.

Він сказав, що останнім часом працівники ринку почали знімати вітрини на тих контейнерах, де ці предмети виступають за дозволену межу.

Гульпак пояснив, що такі зміни почали діяти на ринку для того, щоб упорядкувати торгові ряди Калинівського ринку, в тому числі для дотримання протипожежних норм.

“Я зараз знаходжуся в другому торговому ряді, так звана “клітка”. У кожного контейнера тут є решітка, яка відкривається і закривається. Тобто, на початок робочого дня її можна відкрити, під час роботи на неї розвішують свій товар приватні підприємці. Я хочу пояснити, що саме потрібно зробити для того, щоб адміністрація не знімала ваші вітрини. У вас є межа цієї решітки. Тобто, вона завершується. Я дуже вас прошу і хочу наголосити на важливості того, щоб за межі цієї решітки не виступала жодна сітка, полички і будь-який інвентар, який допомагає вам здійснювати вашу підприємницьку діяльність”, – повідомив керівник Калинівського ринку.

Посадовець також зазначив, що на третьому та четвертому секторах так само почнуть діяти такі правила.

“Вивозитись з території ринку буде все, що залишено після роботи. Тобто, столи, піддони та будь-який інший інвентар, який не занесли у торговий об’єкт, а залишили під ним розкладеним”, – сказав О. Гульпак.

Керівник Калинівського ринку попередив підприємців, що ці зміни почнуть діяти на території комунального підприємства з 12 серпня.

“Зверніть увагу, як виглядають ваші вітрини і приведіть їх у порядок”, – сказав Гульпак.

Реклама

Залишити коментар