На Буковині запрацював табір “Ойкос”: за літо відпочинуть понад 200 дітей

На Буковині провели урочисте відкриття першої зміни у таборі “Ойкос”. Наразі там вже відпочивають 42 дітей. Про це повідомляє департамент соціальної політики Чернівецької міської ради.

Це спортсмени, діти із багатодітних і малозабезпечених сімей, а також з особливими потребами. Протягом семи днів щодня бачити красу природи національного природного парку “Вижницький” має змогу і талановита молодь.

Ми робили усе можливе, щоб діти відпочивали у хороших умовах. Зокрема закупили нові каремати, спальні мішки, пофарбували двері та вікна будиночків. Адже торік табір через коронавірус не працював, тому цьогоріч все потрібно було привести до ладу. Ми це робили і власними руками, і величезна допомога була від волонтерів. Ви бачите, яка краса, які емоції у діток! Я дуже вдячна усім, хто долучився і допоміг“,— розповіла директорка департаменту соціальної політики Чернівецької міської ради Наталія Фрунзе.

Під час урочистого відкриття табору “Ойкос” діти урочисто підняли стяг, співали гімн табору, кожен загін, а саме “Red bull”, “Friends” та “Not Wi-FI”, представили себе.

Враження найкращі, тут харчування на вищому рівні, класні вихователі. Мені тут дуже подобається“, — розповів учень Олександр.

“Я в цьому таборі вже втретє, це наметовий табір, ми живемо у дерев’яних будиночках. Ми спимо у спальних мішках. Тут дуже класні люди, тут класна атмосфера. Сюди хочеться повертатись і повертатись“, — розповіла учениця Катерина.

У міському молодіжному таборі “Ойкос” протягом літа відпочинуть понад 200 дітей.

Реклама

Залишити коментар