Негода на Буковині: рятувальники піднімали дерева з проїжджої частини

Минулої доби, 28 липня внаслідок погіршення погодних умов, а саме сильних поривів вітру та дощу у Чернівецькій області були випадки повалення дерев на проїжджу частину. Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС у Чернівецькій області.

Зокрема, в місті Чернівці рятувальники двічі проводили заходи щодо розпилення та прибирання повалених дерев з проїжджої частини дороги. Таку допомогу населенню фахівці Служби порятунку надавали на вулицях Київській та Севастопольській.

Водночас, випадки повалення дерев мали місце у 9 населених пунктах Чернівецької області. Для надання допомоги населенню у подоланні наслідків негоди виїжджали рятувальники.

Працівники Служби порятунку розпилили дерева, прибравши гілля з автодоріг, завдяки цьому рух на тимчасово перекритих ділянках доріг було відновлено.

Всього на ліквідацію наслідків негоди від Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області залучались 7одиниць техніки та 24 рятувальників.

Також, в результаті негоди сталося відключення електропостачання. Одразу ж на відновлення електропостачання було направлено працівників РЕМу.

Станом на 6.00 год 29 липня в області без електропостачання залишаються 25 населених пунктів, з них 17 частково. Відновлювальні роботи тривають.

Реклама

Залишити коментар