Ледь не спалили будинок разом з сміттям: буковинці залишили багаття без нагляду

Вчора, 28 липня, на станції Ларга Кельменецької ТГ Дністровського району сталася пожежа на відкритій території. За межами населеного пункту горіла суха трава. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Чернівецькій області.

Вогонь охопив площу 4 га. На місце події прибув черговий караул 10 державної пожежно-рятувальної частини смт Кельменців та ліквідував пожежу в тих межах, в яких застав її на момент приїзду. Вогонь знищив суху траву.

У селі Зелена Лівинецької ТГ Дністровського району виникла пожежа у житловому будинку. Там ніхто не проживав, проте час від часу господарі навідувались до помешкання. Учора вони прибрали на подвір’ї, а сміття вирішили спалити.

Розвівши вогонь, люди залишили багаття на певний час без нагляду. Полум’я перекинулося на будинок та спричинило пожежу. Її помітили сусіди та викликали рятувальників.

Вогнеборці 10 державної пожежно-рятувальної частини смт Кельменців та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Подвір’ївка ліквідували пожежу на площі 40 в.м, врятувавши від знищення будинок.

Вогонь пошкодив частково перекриття та речі домашнього вжитку. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Окрім цього, ще 4 пожежі сталися у Вижницькому, Чернівецькому, Дністровському районах.
Реклама

Залишити коментар