Чернівецький водогін втратив ще одне літо, яке можна було використати для модернізації, – Максим Бурбак

Чернівці втрачають можливості модернізувавти міський водогін коштом німецького банку KFW. Про це в ефірі програми «Постфактум» на телеканалі ТВА заявив народний депутат двох скликань Максим Бурбак.

«І Олексій Каспрук, і Василь Продан, і весь попередній склад міської ради повинні були зробити все, щоб реалізувати той кредит він німецького банку KFW, який був прогарантований державним бюджетом, – зазначив політик. – Це було ухвалено на засіданні Кабміну, а потім ратифіковано у Верховній раді. Ми його ратифікували в раді ще у 2015 році. Що заважало до цього часу використати цю можливість? Чому не поміняли труби, електродвигуни?

Це згаяний час. Відповідальні за це особи вже в новому складі міської ради критикують нову міську владу. Але нам з вами від цього не легше. Чернівці платять відсотки за те, що не використовується міжнароднийкредит. Зараз уже майже серпень. Поки відбудуться тендери, ми зайдемо в осінь. І як тоді розкопувати все місто?

Мене бентежать заяви на кшталт «хочете, щоб була вода, чекайте півроку або рік». Шановні, вас обирали для того, щоб ви забезпечували людям комфорт і всі технічні роботи чернівчанам не заважали!

Міському голові разом з начальником Водоканалу треба вийти і публічно презентувати чіткий план дій щодо відновлення стабільного водопостачання в місто,»- наголосив політик.

Нагадаємо, ще 1 квітня 2021 року в ефірі ТВА міський голова Роман Клічук запевнив, що міська рада найближчим часом приступить до практичної реалізації проєкту фінансової допомоги чернівецькому водогону.

Реклама

Залишити коментар