Зеленський звільнив начальника Управління СБУ у Чернівецькій області

Президент Володимир Зеленський ухвалив низку рішень щодо посадовців Служби безпеки – звільнив трьох заступників голови СБУ Івана Баканова, начальника одного департаменту та очільника СБУ в Чернівецькій області.

Про це інформує Офіс президента.

Руслан Баранецький звільнений з посади першого заступника голови СБУ та увільнений від виконання обов’язків керівника Антитерористичного центру при СБУ.

Василя Малюка звільнено з посади першого заступника Баканова – начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

Сергій Андрущенко звільнений з посади заступника Голови СБУ та переведений на посаду першого заступника Голови СБУ й керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки.

Крім того, звільнено начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України Олексія Корнійчука та Віталія Монастирецького – з посади начальника Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області.

Зазначається, що метою Зеленського при ухваленні цих указів було “забезпечення готовності СБУ до системної трансформації, що відповідатиме змісту реформи відомства”.

Також президента не влаштовує темп боротьби з контрабандою, який є зараз і він хоче посилити роботу відомства.

Реклама

Залишити коментар