Арсеній Яценюк: Нинішній парламент сягнув дна підтримки

Два роки тому Верховна Рада “слуг народу” була обрана внаслідок неконституційного розпуску парламенту начебто через його низькі рейтинги. А зараз нинішній парламент сягнув дна підтримки. Є всі підстави для його розпуску, – наголосив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер “Народного фронту”, Арсеній Яценюк у своєму Фейсбук.

Він підкреслив, що 2019-го вперше в новітній політичній історії “одне угрупування, сформоване з випадкових людей, отримало більшість”.

Людям розповідали, що міняти депутатів треба невідкладно, бо рейтинги парламенту низькі. І, дійсно, нові депутати , які ще вчора були нікому не відомими людьми і зеленого поняття не мали, що написано в Конституції — отримали безпрецедентний рівень підтримки“, – написав він.

На його через два роки нинішній парламент “сягнув дна підтримки”.

Необільшовики і популісти, невігласи і пройдисвіти, корупціонери і нездари, — народ не довіряє цьому парламенту”, — зазначив політик.

“Є всі підстави для його розпуску”, — додав він.

Як думаєте, указ про розпуск буде чи слуги так прикипіли до крісел у залі й депутатських бонусів, що їх і після закінчення повноважень у 2023-му році не виженеш?“, — зазначив Арсеній Яценюк.

Реклама

Коментарі:

  • Ну, й можливий наступний президент не кращої здатності, як виявляє опитування: Зе та Юля. Обоє тягнуться на схід. Чи люди думають, чи на них впливають поголоски суспільства, де вмішані зауваги кримлівських агентів?!

  • Пригадав собі, що підчас послідних виборах, Путін заявив, що він бажає будь якого на президента, тільки не Пороха. Українці здається стараються задовольнити Путіна, хотяй Путіна заувага мене застановила щоби я точно його не послухав.

Залишити коментар