Травмувалися мотоциклісти: ДТП з потерпілими на Буковині

Упродовж минулої доби на Буковині поліцейські задокументували дві дорожньо-транспортні пригоди, у яких тілесні ушкодження отримали кермувальник мотоциклів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Вчора, 18 липня, у селі Бочківці Чернівецького району 37-річна жителька Дністровського району, керуючи мотоциклом, виїхала на зустрічну смугу руху та допустила зіткнення з автомобілем “Nissan X-TRAIL”. Внаслідок інциденту кермувальницю медики доставили до лікувального закладу.

Інша автопригода трапилася в селі Станівці Чернівецького району. 18-річний водій мотоциклу “LIFAN” допустив зіткнення з автомобілем “Audi A6”. Хлопця з тілесними ушкодженнями медики госпіталізували. Попередньо, у нього – перелом плечової кістки.

За всіма фактами слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліцейські призначили низку експертиз. Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар