Фестиваль “Меридіан Черновіц” цьогоріч проведуть на початку вересня

Із 3 по 5 вересня Чернівці вкотре об’єднають Україну, Німеччину, Австрію, Швейцарію та Ізраїль на одній із найзнаковіших поетичних сцен Європи: протягом першого вересневого вікенду українські та закордонні інтелектуали, поети, письменники, журналісти та митці братимуть участь у поетичних читаннях, дискусіях, презентаціях книжок, музичних та театральних заходах, автограф-сесіях.

Серед запрошених учасників фестивалю з закордону – поети Ноам Партом, Томер Дотан-Дрейфус (Ізраїль), Рудольф Буссманн (Швейцарія), Майя Гадерлап (Австрія), іспансько-кубинський письменник і перекладач Хосе A. Кампос та інші.

Україну представлятимуть Сергій Жадан, Юрій Андрухович, Катерина Калитко, Ірина Цілик, Тарас Прохасько й резиденти чернівецької молодіжної поетичної сцени фестивалю.

У програмі заходів також всеукраїнські прем’єри трьох книжок, що побачать світ у видавництві “Меридіан Черновіц” спеціально до фестивалю: презентації роману Артема Чеха “Хто ти такий?”, збірки оповідань Романа Малиновського “Солодке життя”, книжки Бориса Брікера та Анатолія Вишевського “Мы не говорим на идиш” – усі за участі авторів.
Реклама

Залишити коментар