У Чернівцях затримали помічника народного депутата на хабарі у $5700

У Чернівцях на хабарі розміром 5700 доларів затримали помічника народного депутата, який обіцяв за ці гроші посприяти у прийнятті Чернівецькою міськрадою рішення про відведення землі учасникам ООС.

Про це повідомляє прес-служба Офісу Генерального прокурора України.

Зазначається, що вказану суму грошей він вимагав і отримав від волонтера за здійснення впливу на службових осіб департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради та за сприяння у прийнятті сесією Чернівецької міської ради рішення про надання дозволів на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків за заявами учасників ООС.

Правоохоронці затримали помічника народного депутата України під час одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 5 тис доларів США.

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, готується повідомлення затриманому про підозру.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Головним слідчим управлінням Нацполіції України за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області ДСР Нацполіції України.

Реклама

Залишити коментар