Бігала по вулиці і кричала, що вбила співмешканця: вбивство у Чернівцях

Сьогодні, 14 липня, до поліції надійшло повідомлення від чернівчанки, яка повідомила, що її сусідка на вулиці кричить про те, що вбила свого співмешканця. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Поліцейські оперативно відреагували на виклик та затримали правопорушницю. Для з’ясування обставин злочину за вказаною адресою одразу виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП в Чернівецькій області, Чернівецького районного управління поліції, оперативники карного розшуку та експерти-криміналісти.

Правоохоронці здійснили низку першочергових слідчих дій та з’ясували, що вранці між співмешканцями, які проживали на вулиці Макієвська, виникла суперечка під час спільного розпивання алкогольних напоїв. Внаслідок конфлікту 51-річна чернівчанка вхопила кухонного ножа та нанесла 61-річному своєму цивільному чоловікові декілька ударів ножем по тулубу.

У результаті отриманих травм чоловік помер на місці події. Медики, які приїхали на виклик, констатували смерть потерпілого. За фактом смерті чернівчанина слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські затримали жінку в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Тіло чоловіка слідчі направили на судово-медичну експертизу для визначення причини смерті.

Реклама

Залишити коментар