У Чернівцях правоохоронці затримали чоловіка, який стріляв у землю з револьвера

Як повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, до Ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області надійшло повідомлення від перехожих про те, що по вулиці Головній у Чернівцях невідома особа вистрелила з предмету, схожого на зброю, у землю.

На місце події одразу виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та експерти.

Правоохоронці опитали свідків події та заявника і з’ясували, що 57-річний чернівчанин біля автовокзалу здійснив постріл в землю з предмета, схожого на револьвер. Після цього чоловік попрямував вулицею Полєтаєва, де повторно здійснив декілька пострілів у землю.

Поліцейські, які прибули на виклик, вилучили в правопорушника речові докази та направили їх для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За вказаним фактом сектор дізнання вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За скоєне порушнику загрожує до п’яти років обмеження волі.

Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар