Міський відділ РАЦС перейде до Палацу урочистих подій: чернівчанка склала петицію

Чернівчанка, звертаюся до усіх небайдужих підтримати збереження історичного Палацу урочистих подій та зареєструвала петицію на сайті місцевих петиціїї м.Чернівці, пише 0372.ua

Шановні чернівчани та гості нашого міста! Прохання підписати петицію щодо збереження Палацу урочистих подій, як унікальної будівлі, яку за рік відвідує величезна кількість людей, свої урочисті церемонії одруження проводять сотні молодят, також діє послуга пілотний проект “Шлюб за добу”.

Справа в тому, що міський відділ РАЦС має намір перейти до приміщення Палацу урочистих подій, що є неможливим, адже сама назва за себе говорить , що це саме Палац урочистих подій, і ніякі інші види діяльності неможливо і недоцільно там проводити.

Адже, весілля – це урочиста подія в житті кожної людини, і поруч з реєстрацією шлюбу не можуть знаходитися реєстрація смерті, розлучення тощо.

Тому, я як чернівчанка, звертаюся до усіх небайдужих підтримати збереження історичного Палацу урочистих подій”,— пише автор петиції Мельник Марія Миколаївна.

Підписати петицію про збереження Палацу урочистих подій можна за посиланням https://petition.e-dem.ua/chernivtsi/Petition/View/1646

Реклама

Залишити коментар