Буковинські прикордонники затримали підлітка: ніс до кордону цигарки

У Чернівецькій області прикордонники затримали неповнолітнього порушника кордону та майже 20 ящиків цигарок. Про це повідомляє пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Переміщенню партії тютюнових виробів до Румунії запобігли бійці відділу “Селятин”. Наряд, що здійснював охорону визначеної ділянки, виявив групу осіб з пакунками, що рухалися схилами Карпат. При спробі їх затримати, невідомі кинулися навтьоки, покидавши свій товар. Однак, у ході переслідування бійцям вдалося затримати одного “пачкаря”, який мав при собі документи, що посвідчували його неповнолітню особу.

Стосовно пакунків, то у них прикордонники нарахували 9740 безакцизних пачок сигарет двох найменувань.

Тютюнові вироби і 16-річного юнака було доставлено у прикордонний підрозділ. За спробу незаконного перетинання державного кордону України (ч.1 ст. 204-1 КУпАП) на хлопця склали адміністративо-процесуальні документи та передали батькам. Рішення у справі буде приймати суд.За фактом виявлення безакцизних товарів на адресу ГУ ДФС у Чернівецькій області надіслано повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст.204 Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар