У Чернівцях встановлять флагшток за майже 400 тисяч доларів

У Чернівцях планують облаштувати флагшток Державного прапора України з влаштуванням оглядового майданчика. Тендерні документи на проведення будівництва розміщено на сайті Prozorro.

Замовником будівництва виступає Департамент капітального будівництва, містобудування та архітектури Чернівецької обласної державної адміністрації.

Передбачається, що в рамках проекту відбудеться «Капітальний ремонт (благоустрій) частини території парку КП «Парк Жовтневий» на вул. Воробкевича Сидора з влаштуванням оглядового майданчика і встановленням флагштоку Державного прапора України в м. Чернівці».

За результатами торгів переможцем визначено ПП ПВА Котигорошко. Це чернівецьке підприємство погодилося збудувати комплекс, який включатиме 50-метровий флагшток та 6-метровий оглядовий майданчик, за 10 736 169.44 грн.

Ідею встановити в кожній області найбільший державний прапор України до Дня державного прапора з нагоди 30-річчя незалежності України озвучив президент Володимир Зеленський.

Відповідно до інформації з відкритих джерел, очікувана загальна вартість реалізації такого проєкту становитиме 170,7 млн грн.

Фото ілюстративне: lviv.depo.ua

Реклама

Залишити коментар