У Чернівцях поліцейські затримали зловмисника, який відкрито заволодів грошима водія маршрутки і втік з неї

Як повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, правоохоронці встановили особу правопорушника та затримали його. Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Прибувши одразу на місце події, слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції з’ясувала, що сьогодні. 8 липня, 27-річний буковинець зайшов у маршрутку на зупинці по вулиці Щербанюка та відкрито заволодів двома тисячами гривень, які лежали на панелі у водія. Після скоєного чоловік вибіг з транспортного засобу та зник у невідомому напрямку.

Отримавши детальний опис правопорушника, патрульні поліцейські оперативно встановили його особу та розшукали його неподалік скоєння злочину.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Поліцейські затримали правопорушника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі перевіряється інформація про вчинення затриманим інших кримінальних правопорушень.

Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Реклама

Залишити коментар