У Чернівцях поблизу ринку зайнялася квартира на 2-му поверсі: рятувальників вчасно викликали

Вчора у Чернівцях, поблизу продуктового ринку по вулиці Удонова зайнялася квартира у житловому будинку. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Чернівецькій області, пише МБ.

На виклик направили рятувальників 1 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці. По прибуттю на місце вогнеборці встановили, що пожежа виникла в кімнаті на другому поверсі двоповерхового будинку.

Площа пожежі склала 120 квадратних метрів. Рятувальники об 11 год. 18 хв. локалізували та об 11 год. 25 хв. ліквідували пожежу в цих самих межах, не давши вогню розповсюдитися на більшу площу.

Зважаючи на сильне задимлення, під час ліквідації вогнеборці працювали у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. До гасіння від Головного управління ДСНС залучались 3 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу.

Своїми діями вогнеборці врятували від знищення два житлових будинки – той, в якому виникла пожежа, та сусідній. Внаслідок пожежі згоріли речі домашнього вжитку, меблі, побутова техніка.

Причина пожежі встановлюється.Постраждалих внаслідок пожежі немає.

Реклама

Залишити коментар