Одяг, канцелярія та їжа: буковинці здійснюють мрії малозабезпечених дітей

У Чернівецькій області має відбутися традиційній благодійний фестиваль “Буковинська мрія”. Щороку меценати допомагають втілити мрії сотень дітей. Цього року листи пишуть діти з бідних родин, які проживають у дуже складних життєвих обставинах. Про це на своїй ФБ-сторінці написала волонтерка Марта Левченко.

Цього року листи пишуть діти з бідних родин, які проживають у дуже складних життєвих обставинах , і часто їх мрії це мати звичайні побутові речі.

Ми підтримуємо цих дітей, захищаємо від булінгу, який вони терплять через свій зовнішній вигляд, захищаємо їх право на якісне життя, захищаємо їх дитинство… в них часто немає друзів і вони страшенно самотні… а ще вони мріють просто попробувати піцу чи хот-дог… Скоро школа, і більшість з цих дітей мріють про одяг до школи, про зошити, про взуття, бо знають якщо не буде що взути- до школи не підуть...”, – йдеться у дописі. ⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀

Усіх охочих закликають обирати листи і ставати чарівниками. Також для кожної дитини планують оплатити путівку — 7 тисяч грн.

Нам потрібно зібрати кошти, щоб діти отримали можливість залишити свої халабудки, і поринути в справжнє безтурботне дитинство у нашому таборі відпочинку на крутому гірськолижному курорті ГТК Мигово, з басейном”, — зазначиал Марта Левченко.

4441 1144 4663 3370 монобанк⁣⁣⠀⁣⁣⠀(Букмрія)⁣⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀

Розрахунковий рахунок БФ “Я майбутнє України”валюта UAН

АТ “РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ” у м. Київ МФО 380805 ЕДРПОУ 37830229UA3238080500 00000026009564534

Призначення платежу: благодійний проект “Буковинська мрія”⁣⁣⠀⁣⁣⠀

Реклама

Залишити коментар