На Буковині після тривалої вимушеної перерви відновить роботу літній табір “Ойкос”

Після річного карантину відновлює роботу міський молодіжний наметовий табір “Ойкос”, який знаходиться в урочищі Стебник селища міського типу Берегомет Вижницького району. Про це повідомила директорка департаменту соціальної політики Чернівецької міської ради Наталія Фрунзе, пише ІА АСС.

Наталія Фрунзе, заступник Чернівецького міського голови Юрій Лесюк та керівники управління днями побували у цьому таборі, аби дізнатися що потрібно зробити для його відновлення та запуску.

Роботи звісно багато, але табір дуже хороший, а природа взагалі неймовірна, мені дуже сподобалось!!! Тому плануємо зробити всі ремонтні роботи і в серпні запустити табір для діток, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Зокрема діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних і малозабезпечених сімей, талановитих та обдарованих дітей. Також для дітей учасників військових дій у східних регіонах України та внутрішньо переміщених сімей“, – зазначила Наталія Фрунзе.

Вона повідомила, що нині шукають волонтерів для того, аби пофарбувати будиночки у міському таборі “Ойкос”, замінити вікна та покосити траву.

Охочих допомогти просять надсилати повідомлення на фейсбук-сторінку департаменту соціальної політики Чернівецької міської ради.

Реклама

Залишити коментар