У Сторожинці після зіткнення електроопора впала на автівку

Сьогодні, 30 червня, до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць Сторожинця трапилася ДТП, у якій постраждав водій легковика. Наразі на місці події працюють правоохоронці та з’ясовують обставини інциденту.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції в Чернівецькій області.

Попередньо, слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м.Сторожинець) встановила, що 25-річний водій автомобіля “Opel”, рухаючись з райцентру у напрямку Чернівців, виїхав на зустрічну смугу дороги та з’їхав у кювет.

Тут біля дерев’яної огорожі кермувальник зіткнувся з електроопорою, яка від удару впала на легковик. Внаслідок її падіння водія притиснуло в салоні автомобіля. Місцеві жителі разом з рятувальниками витягли чоловіка з транспортного засобу, після чого медики госпіталізували його до лікарні. Попередньо, у потерпілого політравма та перелом хребта.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар