Розбій у Чернівцях: правоохоронці розшукали жінку, яка погрожуючи зброєю, змусила видати їй гроші

На Буковині розшукали 43-річну уродженку Кіровоградської області, яка 20 червня, погрожуючи можливим застосуванням зброї, змусила працівницю фірми з надання швидких кредитів дати гроші всупереч встановленій процедурі. Вона зізналася у скоєнні розбою. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Протягом доби оперативники карного розшуку обласного управління Нацполіції та Чернівецького районного управління поліції встановили й розшукали правопорушницю. За скоєне їй загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Співробітники кримінального блоку поліції відпрацювали шляхи втечі зловмисниці та коло осіб, які могли бути причетними до скоєння цього злочину.

Вже невдовзі поліцейські встановили особу правопорушниці – 43-річної уродженки Кіровоградської області, яка нині проживає в Чернівцях. 21 червня співробітники поліції розшукали жінку. Спілкуючись із правоохоронцями, вона зізналася у скоєнні розбою та розповіла, що вже встигла витратити частину грошей на власні потреби.

Слідчі Чернівецького районного управління поліції повідомили зловмисниці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України та наразі вирішують питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Реклама

Залишити коментар