На Буковині зацвіло півонієве поле: розквітли майже три тисячі кущів

На Буковині зацвіло півонієве поле. На площі у пів гектара розквітли майже три тисячі кущів. Про це МБ розповів власник фірми “Флоріум” Петро Тоненчук.

Наразі тут квітне понад 100 сортів півоній різних кольорів: білі, червоні, рожеві. Найдорожчий саджанець півонії вартує 5 тисяч гривень. Півонії висадили восени минулого року. Наступні два роки їх будуть розсаджувати далі. З кожним роком квіти ставатимуть гарнішими.

Це поле висадили не для відвідувачів. Півонії посадили, щоб надалі продавати саджанці, коли кущі розростуться через 2-3 роки. Але якщо люди приїхали спеціально для фотосесій, то дозволяємо зайти і сфотографуватися“, — каже Петро Тоненчук.

Півонії у Глибоці будуть квітнути ще два тижні. Поле півоній висадили на околиці містечка Глибока.

Наразі тут квітне понад 100 сортів півоній різних кольорів: білі, червоні, рожеві. Найдорожчий саджанець півонії вартує 5 тисяч гривень.

Півонії висадили восени минулого року. Наступні два роки їх будуть розсаджувати далі. З кожним роком квіти ставатимуть гарнішими.

Це поле висадили не для відвідувачів. Півонії посадили, щоб надалі продавати саджанці, коли кущі розростуться через 2-3 роки. Але якщо люди приїхали спеціально для фотосесій, то дозволяємо зайти і сфотографуватися”, — каже Петро Тоненчук.

Півонії у Глибоці будуть квітнути ще два тижні.

Реклама

Залишити коментар