Перформанс-гра та майстер-клас: видання “Чорні вівці” представило програму на “Книжковий Арсенал”

23-27 червня у Києві триватиме Міжнародний фестиваль “Книжковий Арсенал”.Цього року захід відбудеться у гібридному форматі – онлайн та офлайн. Участь у ньому візьме і чернівецьке дитяче арт-видавництво “Чорні вівці”.

Протягом п’яти днів на Книжковому Арсеналі діятиме стенд Е 2.04, де ви зможете придбати книжки видавництва. Серед них – близько 10 новинок українських авторів та перекладні книжки, які “Чорні вівці” підготували до цієї події.


25 червня (п’ятниця)19:00 – 19:45 Перформанс “Що ще можна робити вві сні?”: перформанс-гра за мотивами книжки Іри Бови “Диводрім і Піжамна пані”. Учасник: артист “Нудний” Ден: наукове шоу. Локація: Дитяча сцена. За словами авторки цієї книжки для маленьких незасинайок та ведучого наукового шоу “Нудного” Дена, ця подія для тих, чия дитина щовечора хоче ще чогось поїсти, ще хвилиночку погратися й ще трішки “ну хоч чогось”, тільки б не спати.

26 червня (субота)16:30 – 17:15 Майстер-клас із ілюстрації “Якого кольору твоє щастя?” за книжкою Евеліни Дацюте та Аушри Кюдулайте “Щастя – це лисичка”. Видання отримало чимало європейських нагород і перекладене на десятки мов. Авторка й ілюстраторка Аушра Кюдулайте, яка проводить дитячі майстер-класи у багатьох країнах, переконана, що з кожною дитиною можна знайти спільну мову, якщо творити разом. Адже творчість і фантазія властиві будь-якій людині. “Вам потрібно лише заохочувати дітей насолоджуватися процесом і потоком творення”, – вважає авторка. – “З першого ж воркшопу за книжкою “Щастя – це лисичка”, я мала єдину мету – надихнути дітей до імпровізації. Творчість не вимагає багато – лише кілька основних предметів канцелярського приладдя, із якими кожен може собі дати раду”. Учасник: Аушра Кюдулайте. Локація: Зона майстер-класів.

27 червня (неділя)14:00 – 14:30 Автограф-сесія ілюстраторки Аушри Кюдулайте.Локація 2 (біля дитячої секції на вулиці).

Реклама

Залишити коментар