Турнікет не врятує від порожніх гаманців – Максим Бурбак про необдумані рішення міської влади.

Продукуючи недолугі рішення команда Чернівецького міського голови демонструє повне невміння комунікувати з громадою. Таку думку в ефірі програми «Постфактум» на телеканалі ТВА висловив народний депутат двох скликань Максим Бурбак.

«Аудити, турнікети, ремонти скверів, демонтажі пам’ятників – це все провал комунікації, – вважає політик. – І пану Роману Клічуку треба подумати про ефективність роботи профільного заступника, бо комунікація відсутня.

Будь-яка влада відходить. І ви не вічні. І хотілося, щоб ви відійшли не на політичне кладовище.

І найголовніше – всі ці події, якими забивають інформаційний простір, відволікають увагу від нагальних потреб і проблем у місті. Одна із них – прогнози про зростання тарифу на тепло на 70%. Шановні чернівчани, на 70%. Збільшення зарплат не буде. Систему субсидій, запроваджену урядом Арсенія Яценюка, зараз скорочують і зменшують обсяг фінансування. І я хочу подивитися на тих депутатів, які будуть за такий тариф голосувати. Рейтингу такі рішення не додають.

Тому я гадаю, що міській владі треба починати процес обговорення підвищення тарифів, розробляти програму субсидій, що будуть фінансуватися з місцевого бюджету.

Я розумію, що вулицю Рівненську треба зробити. Але, шановні, у вас є кошти, щоб доробити її до кінця? Чи комусь треба швидше зробити там дорогу, бо вони отримали земельні ділянки і хочуть продати об’єкти свого будівництва?

Ви думаєте, вас захистить турнікет від громадян, які прийдуть з вас питати? Один вже думав, що його захистять двері обласної адміністрації і внутрішні війська. Не захистили. Тому будьте ближче до людей, спілкуйтеся з ними вживу, а не відосіками.»

Реклама

Залишити коментар