У ратуші встановили турнікет: доступ до частини Чернівецької міськради буде обмежений

У коридорі на вході до Чернівецької міської ради встановлюють турнікет, який обмежуватиме прохід людей у ратушу.

Як передає molbuk.ua, роботи із встановлення турнікету розпочались сьогодні вранці.

Як повідомила molbuk.ua прес-секретарка Чернівецької міської ради Анастасія Кокоячук, пропускну систему в міськраді встановлять у зв’язку з приписами, які надійшли до ратуші від правоохоронців. Такі системи пропуску, за її словами, діють у багатьох міськрадах інших міст України.

За її словами, у листі за підписом начальника Чернівецького районного управління поліції Алена Синжеряна йдеться про необхідність встановлення у адміністративній будівлі Чернівецької міськради системи контролю доступу до приміщення на базі турнікету.

Окрім того, до міськради надійшов припис від управління СБУ в Чернівецькій області, в якому вказано про необхідність забезпечити в ратуші пропускний режим. Також СБУ просить міськраду розглянути питання щодо встановлення в ратуші системи контролю доступу на базі турнікету.

За словами Кокоячук, після встановлення турнікету доступ до частини приміщень міськради для мешканців Чернівців буде дозволений за умови попереднього запису. Натомість доступ мешканців до відділу звернень міськради та громадської приймальні залишатиметься вільним.

Реклама

Залишити коментар