Минулої доби на Буковині рятувальники ліквідували 7 пожеж, під час однієї з них – загинув чоловік

10 червня в с. Ленківці Кельменецької ТГ Дністровського району сталася пожежа в житловому будинку. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час паління.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Ймовірно, чоловік запаливши цигарку приліг відпочити та заснув. Згодом, додому повернулась його мати та виявила сина без ознак життя. На жаль, через запізніле виявлення та повідомлення про пожежу, врятувати життя людини не було змоги. Оскільки площа пожежі була незначною, її було ліквідовано місцевим населенням. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце пожежі не викликалися.

Цього ж дня, на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в м. Чернівці по вул. Черемшини. Загорання в легковому автомобілі ВАЗ трапилося внаслідок несправності електричної системи авто. Про пожежу рятувальників повідомили очевидці, які побачили, що з моторного відсіку автівки йде густий дим. Прибувши на місце події вогнеборці 1 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону м. Чернівці ліквідували пожежу. Внаслідок пожежі вогнем знищено моторний відсік автомобіля.

Інші пожежі мали місце в обласному центрі, Вижницькому та Чернівецькому районах.

Реклама

Залишити коментар