Заборонили в’їзд в Україну на 5 років: громадянка Молдови незаконно перебувала на Буковині

Громадянку Республіки Молдова, яка перевищила термін перебування на території України, виявили в с. Олексіївка Дністровського району працівники Сокирянського РВ УДМС у Чернівецькій області. Про це повідомляє Управління ДМС у Чернівецькій області.

В травні поточного року стосовно неї застосували адмін-стягнення згідно вимог ч. 1 ст. 203 КУпАП. Також керівництво УДМС області ухвалило рішення про примусове  повернення, яке іноземка проігнорувала.  

Щодо порушниці міграційного законодавства застосували повторно адмін.-стягнення за аналогічною статтею КУпАП. Також ухвалили рішення про примусове видворення та заборону в’їзду в Україну терміном на 5 років.

Водночас працівники Чернівецького МВ виявили громадянку Республіки Киргизстан, яка проживала на території України без жодних дозвільних документів. Іноземку притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП.

За ст. 205 КУпАП до відповідальності притягнуто приймаючу сторону – мешканку обласного центру, громадянку України. За невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства на  неї накладено адмін.-стягнення.

Реклама

Залишити коментар