Продавчиня на “Калинці” проганяла жінку, що торгувала на тротуарі: ситуацію прокоментував директор ринку

Бабуся торгувала у недозволеному місці, проте й підприємиця не мала права її проганяти. Про це у коментарі МБ розповів директор МТК “Калинівський ринок” Олег Гульпак.

Йдеться про інцидент, який днями зняли на відео очевидці, де продавчиня відганяє подалі від прилавка 80-річну бабусю, що стала неподалік і хотіла продати трохи зелені. За бабусю вступилися перехожі.

“Вчити приватних підприємців толерантності, розуму не входить в обов’язки жодного працівника ринку. Якщо цю пані не навчили в дитинстві, то вже ні генеральний директор, ні завідувачі сектору —  ніхто її не навчить“, —  описав ситуацію Олег Гульпак і додав, — “Взагалі бабуся порушила правила торгівлі і торгувала в недозволеному місці. Хоча, якщо по-людськи, я її розумію повністю. Якби я там був тоді присутній, я би купив усе, що було в неї і забрав те все додому. Але й підприємиця не мала права проганяти бабусю. Якби вона дуже хотіла вчинити згідно чинного законодавства України, вона мала викликати відділ благоустрою чи поліцію, які би зафіксували це порушення. А в жодному разі не проганяти бабусю і не розповідати, хто що має право робити”.

Нагадаємо, на Калинівському ринку у продуктовому відділі очевидці зафіксували, як продавчиня консервації та овочів відганяла подалі від свого прилавка 80-річну бабусю, що хотіла неподалік продати трохи зелені.

Реклама

Залишити коментар