На Буковині поліцейські викрили 22-річного водія: перевозив в авто пістолет

Слідчі поліції розпочали слідство за фактом незаконного поводження зі зброєю щодо жителя села Тисовець Чернівецького району. В нього правоохоронці вилучили пістолет з явними ознаками переробки, який чоловік перевозив у власному авто, пише 0372.ua.

Під час проведення спеціальних поліцейських заходів оперативники Управління карного розшуку Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області спільно зі співробітниками Управління патрульної поліції викрили 22-річного водія автомобіля «Audi», який перевозив у транспортному засобі пістолет з ознаками переробки. Про це повідомляє пресслужба поліції Чернівецької області.

Так, слідчо-оперативна група відділення поліції №5 (смт. Глибока) Чернівецького районного управління поліції вилучила у водія зброю та направила на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Наразі поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар